rever * blog: Shopping la feminin: 4 piese vestimentare pentru femei disponibile pe Rever.ro

Chiar daca de-a lungul timpului ne-am adresat in special barbatilor si am incercat sa venim in intampinarea domnilor cu articole vestimentare stilate si rafinate, ne-am dat seama ca doamnele si domnisoarele merita si ele sa aiba un colt doar al lor in shopul Rever.

Daca vrei sa-ti innoiesti garderoba de serviciu, dar nu ai timp sa colinzi magazinele, intra pe Rever.ro si vei gasi exact ceea ce iti trebuie.

1. Sacou office negru

Sacourile office sunt foarte versatile, iar daca ai un job la care trebuie sa respecti dresscode-ul, stii cat de important este sa investesti in piese de calitate, usor de asortat si de purtat. Iti recomandam sa-ti achizitionezi un sacou de dama negru, care poate fi purtat atat la serviciu, cat si la diferite ocazii speciale. Il poti purta peste topuri din matase, camasi sau sarafane, iar datorita croiului cambrat, iti vei pune in evidenta silueta.

Shopping la feminin: 4 piese vestimentare pentru femei disponibile pe Rever.ro

2. Fusta alba cu dantela

Fustele conice nu se demodeaza niciodata, dar pe langa cele pe care deja le ai in sifonier, ti-o recomandam si pe cea alba cu dantela, marca Sophy, din shopul Rever. Fusta conica alba te ajuta sa te faci remarcata cu usurinta intr-un mod placut si este foarte usor de asortat atat in tinutele office, cat si in cele smart casual.

Shopping la feminin: 4 piese vestimentare pentru femei disponibile pe Rever.ro

3. Rochie de zi din bumbac

Rochiile de tip sarafan sunt excelente pentru job, indiferent daca ti se cere sa te imbraci office sau ai libertate deplina in ceea ce priveste tinutele. Daca iti place sa fii eleganta in fiecare zi, iti recomandam sa-ti achizitionezi o rochie bleumarin din bumbac, maca Sophy.

Disponibila pe Rever.ro, aceasta rochie are o banda cu detalii rosii imediat sub bust, astfel incat talia ta va fi marcata mai bine. In plus, decolteul patrat face ca aceasta rochie sa fie decenta, dar in acelasi timp suficient de atragatoare incat sa intoarca toti privirea dupa tine.

Shopping la feminin: 4 piese vestimentare pentru femei disponibile pe Rever.ro

4. Salopeta de dama pentru club

Iesim putin din zona office si ne indreptam spre cea de clubbing, intr-o nota usor atipica, dar foarte sexy. Vorbim despre o salopeta scurta, cu detalii seducatoare din dantela si voal, care te vor transforma in vedeta serii. In zona bustului, salopeta este decorata cu un voal foarte fin, care lasa la vedere atat cat trebuie pentru a starni curiozitatea.

In laterale, salopeta de club are o zona dantelata semitransparenta, iar spatele este semigol, pentru un plus de senzualitate. Perfecta pentru petrecerile din aceasta vara, salopeta poate fi a ta, daca intri pe Rever.ro.

Shopping la feminin: 4 piese vestimentare pentru femei disponibile pe Rever.ro

In magazinul nostru poti gasi si alte modele de rochii, fuste ori sacouri, iar preturile cu siguranta te vor incanta!




 

Go to TOP