rever * blog: Costume de ceremonie care au impresionat la Gala Premiilor Gopo 2014

Zeci de actori, vedete si persoane din cinematografia autohtona au defilat pe covorul rosu intins la Opera Nationala din Bucuresti cu ocazia decernarii premiilor Gopo 2014. Oscarurile romanesti au ajuns la actori si regizori extrem de talentati, insa pana la aflarea castigatorilor, atentia ne-a fost atrasa de tinutele elegante alese de invitati.

Spre deosebire de editiile trecute, la premiile Gopo 2014 domnii au ales sa poarte in special costume de ceremonie, adica tinute care se preteaza cel mai bine in cazul unui eveniment care solicita eleganta.

Alexandru Ciucu

Cu un simt al esteticului foarte bine dezvoltat, Alexandru Ciucu nu putea fi decat foarte elegant la gala premiilor Gopo 2014. Designerul a ales sa poarte un smoching negru clasic, accesorizat cu un papion negru si o batista rosie, pentru un accent de culoare.

rever * atelier de croitorie la comanda

Virgil Iantu

Pasionat de moda si mereu atent la imaginea sa, Virgil Iantu si-a adaptat perfect tinuta la eveniment, astfel ca si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-un costum de ceremonie clasic, negru, insa a optat pentru o accesorizare cu cravata, in loc de papion.

rever * atelier de croitorie la comanda

Dan Cruceru

Prezentatorul TV Dan Cruceru a fost si el prezent la gala premiilor Gopo 2014. El a ales sa poarte un costum de ceremonie format din sacou bordo din catifea, cu rever sal, si pantaloni cigarette. Ca accesorii, Dan a ales o pereche de pantofi eleganti, lacuiti, si un papion negru.

rever * atelier de croitorie la comanda

Cabral

Orice barbat care are statura lui Cabral stie cat de greu este sa gaseasca un costum potrivit in magazine. Insa tocmai de aceea exista varianta Made-To-Measure. La Gopo 2014, Cabral a purtat un costum la comanda foarte elegant, accesorizat cu papion si batista in acelasi ton.

rever * atelier de croitorie la comanda

Radu Valcan

Radu Valcan este destul de curajos cand vine vorba despre combinatii vestimentare, insa isi permite luxul de a experimenta doar la evenimentele mondene casual. La premiile Gopo 2014, el a ales o tinuta eleganta, mai exact un costum de ceremonie clasic, accesorizat cu cravata.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: procinema.ro



Daca si tu vrei sa fii elegant la evenimentele importante care vor veni, intra pe rever.ro si comanda-ti un costum de ceremonie plin de stil!


 

Go to TOP