rever * blog: Costume de mire 2014: iesi din tipare cu tinute de ceremonie demne de covorul rosu.

Cele mai multe costume de mire se incadreaza in zona clasicului smoching negru, cu care nu ai cum sa dai gres aproape niciodata. In 2014, insa, tendintele arata ca din ce in ce mai multi miri se gandesc sa faca o schimbare si anume sa iasa din tipare prin alegerea unor modele de costume barbatesti usor atipice pentru o nunta.

Daca si tu vrei sa iesi din tipare intr-un mod pozitiv, iata cateva costume de mire care sunt in voga anul acesta.

Costume de mire bleumarin regal

In 2014, bleumarinul este noul negru, asa ca poti alege aceasta nuanta inclusiv pentru un costum de mire. Actorul Liam Hemsworth iti poate servi ca sursa de inspiratie, mai ales ca poarta un costum cu un croi ireprosabil. Pentru nunta, poti alege sa accesorizezi costumul cu o pereche de pantofi de ceremonie lacuiti.

rever * atelier de croitorie la comanda

Costume de mire gri

Cand alegi un costum de mire, este bine sa tii cont si de locul in care se desfasoara evenimentul. Daca alegi sa-ti organizezi nunta in aer liber, este important sa-ti adaptezi si tinuta, iar costumul gri dintr-un material casual poate fi alegerea perfecta. Accesorizeaza-ti costumul cu un papion colorat si obtii o tinuta perfecta pentru o nunta mai putin stricta si rigida.

rever * atelier de croitorie la comanda

Costume cu sacou din catifea

O alta tendinta interesanta pentru 2014 o reprezinta costumele de mire din catifea. Desi multi barbati fug de ea, catifeaua promite sa stea o buna bucata de vreme in topul tendintelor, tocmai datorita faptului ca este atipica. Pentru evenimentele cu staif, mai exact nuntile cu pretentii, foarte sofisticate, iti recomandam sa te orientezi catre un costum de mire cu sacou din catifea, eventual intr-o nuanta moderna, cum ar fi rosul sangeriu.

rever * atelier de croitorie la comanda

Costume in culoarea vinului

Devenit fashion icon peste noapte, actorul Joe Jonas poate reprezenta o sursa de inspiratie pentru viitorii miri. La lansarea buticulului Ermenegildo Zegna Global Store, el a ales sa poarte un costum in culoarea vinului rosu, foarte apreciat de criticii de moda. Accesorizat cu o cravata intr-o nuanta asemanatoare, un astfel de costum poate fi perfect pentru mirii care isi doresc sa fie atipici, dar fara sa forteze nota.

Nu uita ca atelierul nostru iti pune la dispozitie toata gama de stofe Ermenegildo Zegna pentru costume de mire la comanda.

rever * atelier de croitorie la comanda

Costume de mire albastru cobalt

Albastrul cobalt poate aduce un plus de eleganta unui costum de mire, dar in acelasi timp este suficient de conservator incat sa fie potrivit chiar si pentru barbatii mai putin indrazneti. Nu este obligatoriu sa porti diferite nuante de albastru din cap pana in picioare, pentru ca risti ca nicio nuanta sa nu iasa in evidenta si sa obtii un look liniar. Lasa costumul sa fie vedeta si pastreaza restul pieselor vestimentare in nuante neutre.

rever * atelier de croitorie la comanda

Costume de mire in carouri

Nu in ultimul rand, pentru anul 2014 iti recomandam costume de mire in carouri. Sunt atipice, indraznete si te ajuta sa iesi din tipare, dar intr-un mod placut. Insa pentru a fi sigur ca faci alegerea perfecta, cere sfatul unui specialist si croieste-ti costumul pe masura ta. De ce? Pentru ca un costum in carouri este mai pretentios si se potriveste in special pe persoanele inalte si atletice.

Desi sunt foarte trendy, carourile nu sunt potrivite pentru mirii mai solizi sau cei scunzi, intrucat tind sa accentueze proportiile.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: youandyourwedding.co.uk

 

Go to TOP