rever * blog : Stil si eleganta, principalele atuuri ale unui costum de ceremonie

Costumul de ceremonie nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunui barbat, indiferent daca ocaziile de a-l purta sunt frecvente sau daca se ivesc din timp in timp. Spre deosebire de alte tipuri de costume barbatesti, costumul de ceremonie are ceva special, ceva ce il face sa fie pretios si rafinat, insa pentru a putea beneficia de aceste calitati, este recomandat sa fie realizat la comanda.


Costume la comanda VS costume din magazine clasice de retail


Fie ca vrei sa porti costumul de ceremonie in cea mai importanta zi din viata ta, la nunta, fie ca urmeaza sa participi la un eveniment care solicita un dresscode elegant, evita sa-l cumperi direct din magazin si mai ales evita sa-l cauti cu putin timp inainte de momentul in care vrei sa-l porti.

Magazinele cu costume barbatesti prezinta o oferta limitata de articole, tocmai de aceea gasirea unui costum de ceremonie care sa-ti vina ca turnat este foarte dificila. De asemenea, trebuie sa tii cont de faptul ca acele costume frumos aranjate pe umerase au dimensiuni standard si nu sunt potrivite pentru toate constitutiile si staturile. De ce sa alergi cu pantalonii la scurtat sau cu sacoul la stramtat cand ai ocazia sa iti faci costume la comanda?

costum somking cu revere din catifea si nasturi imbracati

Avantajele unui costum la comanda sunt multiple, de la faptul ca uiti de alergatura si nervii din magazine, pana la faptul ca vei avea un costum barbatesc care urmeaza perfect liniile corpului si iti pune in evidenta constitutia si personalitatea. Barbatul cosmopolit, urban, alege intotdeauna costumul la comanda, deoarece stie ca datorita lui va arata bine si se va simti confortabil pe durata intregului eveniment.

sacou din catifea Holland & Sherry

Prin ce se remarca un costum de ceremonie?

Costumul de ceremonie este, dupa cum ii spune si denumirea, un costum destinat evenimentelor speciale. Prin urmare, purtarea lui este recomandata in special seara, cu o camasa de ceremonie accesorizata cu butoni si papion sau un alt accesoriu.

Cea mai frecventa alegere pentru costumul de ceremonie este smokingul. Negru sau bleumarin, cu guler sal sau spit, smokingul se remarca atat prin calitatea croielii, cat si prin materialele folosite. In general, gulerul si nasturii sunt imbracati intr-un material fin si usor lucios, care iti confera un aer stilat, elegant si modern. Doar un costum la comanda ar putea avea toate aceste calitati, ceea ce inseamna ca daca vrei sa arati bine si sa fii in centrul atentiei, trebuie sa faci o investitie isteata.

costum smoking cu rever in contrast

Un costum de ceremonie trebuie sa pastreze o doza mare de sobrietate, dar in acelasi timp trebuie sa aiba elemente care iti dau un aer excentric, indraznet si increzator.



Prin ce se remarca un costum de ceremonie

 

Go to TOP