rever * blog: Cum porti costumul barbatesc visiniu?

Costumul barbatesc visiniu are din ce in ce mai mult succes si se regaseste in colectiile actuale ale multor case mari de moda. Visiniul este o culoare versatila si usor de purtat, atat timp cat nu iti este frica sa atragi atentia asupra ta si te simti confortabil intr-un ansamblu vestimentar modern, deosebit.


Deoarece visiniul este o nuanta captivanta, este indicat sa iti faci un costum la comanda, in functie de constitutia ta. Doar un astfel de costum va putea sa-ti puna in valoare liniile corpului si sa inspire eleganta masculina. Te intrebi de ce ai alege un costum barbatesc visiniu? In primul rand, este in tendinte, iar in al doilea rand este o alternativa fresh la costumele negre, albastre sau gri.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: fashionbeans.com

Este suficient sa analizezi stilul vestimentar al unor fashion iconuri de la Hollywood, pentru a-ti da seama de ce merita sa investesti intr-un costum la comanda visiniu. Actorul Ryan Gosling a dat tonul acestei tendinte, dupa ce a aparut de mai multe ori pe covorul rosu imbracat in costum casual sau de ceremonie visiniu.

Asorteaza intelept costumul barbatesc visiniu

La prima vedere, ai putea crede ca un costum barbatesc visiniu este greu de asortat, din cauza nuantei sale pretentioase, insa nu este deloc asa. O camasa bleumarin sau gri deschis poate fi purtata cu incredere pe sub sacoul visiniu. De asemenea, pentru lookurile mai casual poti inlocui camasa cu un tricou simplu cu decolteu in V.


Daca alegi un costum la comanda visiniu realizat in stil casual, il poti accesoriza cu pantofi sport-casual  sau desert boots.

rever * atelier de croitorie la comanda


rever * atelier de croitorie la comanda


Sursa foto: mrporter.com


Sursa foto: lyst.com



Poarta separat sacoul si pantalonii costumului visiniu


Versatilitatea costumului barbatesc visiniu iti permite sa porti sacoul si pantalonii separat. Sacoul poate fi purtat cu pantaloni chinos sau cu jeansi, in timp ce pantalonii pot fi integrati intr-un ansamblu vestimentar alaturi de un tricou simplu, un sacou in carouri sau camasa cu vesta.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: fashionbeans.com


Ce tip de costum alegi ?

Daca alegi sa-ti faci un costum la comanda, vei primi cele mai bune sfaturi cu privire la tipul de costum care ti se potriveste cel mai bine. Daca ai o constitutie atletica si esti inalt, poti opta pentru un costum visiniu la doua randuri de nasturi, pentru un look stilat si elegant, sau un costum la doi nasturi, pentru un look mai degajat, dar la fel de stilat.

rever * atelier de croitorie la comanda



 

Go to TOP