rever * blog: Vedete in costum de mire: inspira-te din stilul lor.

Un costum de mire este ca o carte de vizita, iar daca te pregatesti pentru marele pas, ar fi indicat sa il alegi dupa chipul si asemanarea ta, pentru ca doar asa te vei simti bine in el si iti vei evidentia aspectul fizic. Astazi, am facut o trecere in revista a nuntilor de vedete, caci dupa cum bine stii, ele dau tonul in materie de moda sau cel putin pun tendintele intr-o ipostaza purtabila si pot fi luate drept model pentru alegerile pe care urmeaza sa le faci.

Costumele de mire alese de vedete poarta, bineinteles, semnaturi de designer, insa acest lucru nu inseamna ca tu nu iti permiti un asemenea ansamblu vestimentar. Inspira-te din modelul costumelor de mire purtate de celebritati si realizeaza-ti propriul costum la comanda!

Mark Zuckerberg

Fondatorul imperiului Facebook, Mark Zuckerberg, este recunoscut pentru stilul sau sport-casual de a se imbraca. Uneori, chiar si la intalnirile de business ajunge imbracat in jeansi si hanorac, insa avand in vedere statutul sau si dezinteresul total fata de fashion, nu este de condamnat.

Pentru nunta sa, Mark Zuckerberg a ales un costum de mire atipic. In timp ce alti miri se incorseteaza in smochinguri sofisticate, Mark a optat pentru un costum midnight blue de zi, fara nasturi imbracati sau revere din matase. A fost criticat pentru alegerea sa, dar in acelasi timp, unii designeri l-au laudat. De ce? Pentru ca si-a adaptat costumul de mire la locul in care s-a desfasurat nunta.

Evenimentul a avut loc in aer liber, acasa la Mark Zuckerberg. Mai mult, a fost o ceremonie simpla, fara fast, desfasurata in prezenta celor mai apropiati prieteni si a rudelor. In aceste conditii, nu se impunea purtarea unui costum de mire sofisticat si pretentios.

Asadar, pentru o nunta in aer liber, te poti inspira si tu din caracteristicile costumului de mire purtat de Mark Zuckerberg.

Vedete in costum de mire: inspira-te din stilul lor

Sursa foto: graziadaily.co.uk

Justin Timberlake

Justin Timberlake este un adevarat fashion icon, iar daca ii analizezi putin stilul, iti dai seama ca ai multe de “furat” de la el. Pentru nunta sa extrem de sofisticata, Justin Timberlake a ales sa colaboreze cu Tom Ford. Acesta i-a realizat un costum de mire tip smoching, dintr-un material foarte fin si usor.

Marginile din matase usor lucioasa, care urmaresc conturul sacoului, pun in evidenta si mai mult eleganta costumului, iar accesoriile rafinate – papionul negru si pantofii din lac, desavarsesc o tinuta perfecta de nunta.

Vedete in costum de mire: inspira-te din stilul lor

Sursa foto: hellomagazine.com

Roger Federer

Roger Federer a purtat un costum de mire format din 3 piese – sacou, pantaloni si vesta. Ansamblul vestimentar de ceremonie a fost realizat tot de Tom Ford.

Reverele decupate, buzunarul dublu atasat sacoului, nasturii neacoperiti si pantalonii slim sunt principalele caracteristici ale acestui costum de mire. Cat despre vesta, aceasta poate aduce, intr-adevar, un plus de eleganta in tinuta, dar la fel de bine poate sa lipseasca. De remarcat ar mai fi si cravata alba din matase aleasa pentru accesorizarea costumului de mire.

Vedete in costum de mire: inspira-te din stilul lor

Sursa foto: gotennis.com

Michael Buble

Cantaretul Michael Buble a ales sa poarte un costum de mire elegant, cu sacou adanc decupat, inchis intr-un singur nasture. Smochingul negru este pus in evidenta de reverul sal si de pantalonii drepti, taiati la dimensiunea potrivita.

Papionul ingust si camasa cu nasturi decorati fac diferenta si transforma costumul de mire al lui Michael Buble intr-o tinuta buna de copiat pentru nuntile din 2014.

Vedete in costum de mire: inspira-te din stilul lor

Sursa foto: marieclaire.co.uk

Kris Humphries

Devenit cunoscut publicului larg gratie relatiei cu vedeta Kim Kardashian, baschetbalistul Kris Humphries a purtat un costum de mire care iti poate folosi si tie ca sursa de inspiratie. El a purtat un dinner jacket, adica un costum de ceremonie compus din sacou alb si pantaloni negri.

Un astfel de costum de mire se preteaza in special pentru nuntile sofisticate, in care eleganta este litera de lege.

Vedete in costum de mire: inspira-te din stilul lor

Sursa foto: tumblr.com


 

Go to TOP