rever * blog: Gentile pentru barbati, accesorii stilate si trendy pentru domnii in pas cu moda.

Gentile pentru barbati reprezinta un subiect sensibil pentru multi domni si sunt destule voci critice care spun ca astfel de accesorii nu au ce cauta in garderoba masculina. Sa fie oare asa? In principiu, nu. La fel precum femeile, si barbatii au nevoie de genti. De fapt, probabil ca tocmai termenul “geanta” este cel care irita si te duce automat cu gandul la o poseta lucioasa sau ultraspatioasa, putata cu mult tact pe brat.

Daca treci de asocierea gentii cu poseta feminina, vei vedea cu alti ochi geanta masculina. Vei vedea in ea un accesoriu stilat si elegant, dar in acelasi timp practic si util. In 2014, parca mai mult decat in anii trecuti, geanta barbateasca este accesoriul suprem cu care iti poti defini tinuta.

Geanta barbateasca office

De la stil la penibil este doar un pas, mai ales atunci cand vine vorba despre gentile pentru barbati. Tocmai din acest motiv, trebuie sa alegi geanta tinand cont de cateva criterii, cum ar fi culoarea, marimea si designul.

Gentile office pentru barbati (tote bags) trebuie sa fie realizate din piele, sa aiba o forma dreptunghiulara, manere scurte si o culoare inchisa. Este bine sa nu aiba niciun imprimeu, pentru ca altfel nu ar mai fi un accesoriu stilat. Geanta office este situata undeva la granita dintre formal si informal, insa purtata la tinuta adecvata, poate da o nota casual lookului tau.

Gentile pentru barbati, accesorii stilate si trendy pentru domnii in pas cu moda

Sursa foto: pinterest.com

Geanta barbateasca vintage

Fie o iubesti, fie o urasti. Geanta barbateasca vintage este foarte pretentioasa, in ciuda aspectului retro, gen ’70’s style. In general, gentile vintage pentru barbati imbina diferite nuante de maro, sunt oversized, au mai multe compartimente exterioare si sunt decorate cu catarame. Daca stilul tau vestimentar nu este vintage sau daca tinuta ta nu are acel aer retro, evita purtarea unei astfel de genti.

Gentile pentru barbati, accesorii stilate si trendy pentru domnii in pas cu moda

Sursa foto: pinterest.com

Geanta barbateasca business

Gentile business pentru barbati (variantele mai moderne ale diplomatului) se remarca prin sobrietate. Sunt realizate exclusiv din piele de calitate, cu finisaj usor velurat, au dimensiuni destul de mari si manere medii. In afara de fermoar, gentile business pentru barbati nu prezinta niciun alt detaliu care sa sara in ochi, deoarece ele trebuie sa inspire seriozitate si incredere.

Gentile pentru barbati, accesorii stilate si trendy pentru domnii in pas cu moda

Sursa foto: pinterest.com

Geanta barbateasca de calatorie

Pentru calatoriile in interes de serviciu, se impune sa ai la tine o geanta pentru barbati in care sa iti tii lucrurile personale. Geanta pentru calatorie este cunoscuta si sub denumirea de doctor bag sau holdall (hold all), intrucat este spatioasa si are o forma lunguiata, cu baza lata. Manerele trebuie sa fie scurte, insa este bine ca geanta sa prezinte si o bareta lunga, astfel incat sa o poti purta si pe umar.

Cat despre material si culoare, aici lucrurile sunt ceva mai permisive. Materialul cel mai potrivit este din nou pielea, iar in privinta culorii poti jongla cu tonurile de maro, gri, bleumarin, albastru petrol, verde inchis sau portocaliu inchis.

Gentile pentru barbati, accesorii stilate si trendy pentru domnii in pas cu moda

Sursa foto: hespokestyle.com

Geanta barbateasca tip postas

Pentru tinutele casual, degajate, geanta tip postas (messenger bag, crossover bag) se dovedeste a fi cea mai buna alegere. Este practica, usor de purtat si stilata, astfel ca iti va desavarsi cum nu se poate mai bine outfitul. Spre deosebire de gentile pentru barbati din catergoria semiformale, geanta postas poate fi realizata din piele sau din alte materiale, poate avea compartimente exterioare multiple, catarame si alte elemente decorative, iar culoarea poate fi mai vioaie, insa fara a se indeparta prea mult de tonurile masculine.

Gentile pentru barbati, accesorii stilate si trendy pentru domnii in pas cu moda

Sursa foto: michael84.co.uk

Gentile pentru barbati sunt, dupa cum ai putut vedea, accesorii pline de stil. Asortate in tinutele potrivite, ele devin o expresie a personalitatii tale.

 

Go to TOP