rever * blog: Stil de vedeta: de ce a ajuns Ryan Gosling un style icon?

Daca vrei sa ai un reper in ceea ce priveste stilul vestimentar, atunci cu siguranta trebuie sa il iei in vizor pe Ryan Gosling. Actor, muzician, scenarist si chiar regizor, Ryan a devenit in ultimii ani un fashion guru, desi in aparenta nu face nimic deosebit pentru a-si merita acest titlu. Cu toate acestea, stilul sau vestimentar este foarte apreciat de critici, tocmai datorita faptului ca ii vine foarte usor sa se imbrace bine.

Totusi, de ce a ajuns Ryan Gosling un style icon? In primul rand, pentru ca a avut curajul sa experimenteze multe combinatii vestimentare pana sa ajunga la stilul sau de astazi, iar in al doilea rand pentru ca nu s-a considerat un as intr-ale modei, ci si-a acceptat greselile si nu a ezitat sa invete cate ceva din ele.

Daca esti familiar doar cu stilul vestimentar de acum al lui Ryan Gosling, iti spunem ca acesta nu a fost dintotdeauna atat de reusit. De fapt, actorul a facut cateva greseli de stil uriase, care la vremea respectiva au fost apru criticate de stilisti. De exemplu, in anul 2006, la premiera peliculei “Half Nelson”, un eveniment formal care cerea un dresscode pe masura, Ryan si-a facut aparitia intr-un tricou cu imprimeu care imita un smoching. O greseala de stil, dar si de eticheta care l-a aruncat imediat in categoria “Prost imbracat”.

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon

Sursa foto: tressugar.com

De la acel incident vestimentar, despre care nu se stie nici pana in ziua de astazi daca s-a dorit a fi o gluma, daca a fost alegerea lui sau daca a fost sugestia stilistului sau personal, stilul lui Ryan a evoluat constant in directia cea buna. Asa a ajuns actorul, devenit, celebru gratie filmului “The Notebook”, sa fie un model vestimentar pentru barbatii de pretutindeni.

Cele mai importante lectii de stil pe care le poti invata de la Ryan Gosling

Daca vrei si tu sa ai un stil vestimentar a la Gosling, sunt cateva lectii pe care trebuie sa le inveti de la el.

1. Mergi la un eveniment cu staif? Atunci investeste intr-un costum de ceremonie croit pe masura ta.

2. Sunt ocazii la care nu stii ce sa porti? In loc sa alegi o pereche banala de pantaloni si o camasa neinspirata, mai bine alege sa porti un costum barbatesc gri, bleumarin, maro, cu dungi foarte subtiri sau cu carouri. O camasa slim si cateva accesorii bine alese vor face diferenta intre o aparitie ponosita si una cu adevarat reusita.

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon

Sursa foto: gq.com

3. Cunoaste-ti masurile! Este o alta lectie pe care Ryan Gosling a invatat-o din propria experienta. In loc sa dai bani pe costume ieftine, din tesaturi care se uzeaza rapid, mai bine fa-ti un costum la comanda, care iti poate pune in valoare constitutia. Daca silueta te ajuta, opteaza intotdeauna pentru o croiala slim.

4. Cumpara-ti in special piese basic, pentru ca poti crea diverse tinute fara dificultate si fara sa pari ca te imbraci mereu la fel.

5. Indrazneste sa porti pantofi de diferite tipuri. Chiar daca te simti excelent in snickers, este bine sa porti si pantofi care ies din zona ta de confort. Este vorba despre pantofi clasici de tip Oxford, loafers, suede si desert boots, printre altele.

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon

Sursa foto: gq.com

6. Nu te stradui prea mult cu tinutele casual. Daca iesi cu prietenii la un suc sau la o plimbare prin parc, nu trebuie sa faci parada modei. O pereche de jeansi inchisi la culoare si un tricou simplu, fara imprimeu, te vor scoate intotdeauna din belele.

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon

Sursa foto: gq.com

Gaseste in shopul Rever.ro piese vestimentare in stilul lui Ryan Gosling

In shopul Rever.ro poti gasi o multime de piese vestimentare si de accesorii care te pot ajuta sa-ti formezi un stil asemanator cu cel al lui Ryan Gosling. Tine minte ca daca vrei sa iti iei un reper vestimentar nu trebuie sa te transformi intr-un copy-paste, ci trebuie sa te inspiri si sa adaptezi anumite tinute in functie de stilul tau personal.

Costum Rever Business Grey Light

Ryan Gosling a fost surprins de foarte multe ori purtand costume barbatesti gri. Culoarea ii avantajeaza constitutia atletica si permite purtarea costumului in diverse situatii. Noi iti recomandam Rever Business Grey Light, un costum care se incadreaza perfect in stilul lui Gosling si cu siguranta si in al tau.

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon

Sosete colorate

Ryan are un stil destul de sobru, insa din cand in cand ii place sa pluseze si sa iasa in evidenta, chiar daca alege detalii subtile. Astfel de detalii sunt sosetele colorate, pe care actorul le poarta atunci cand vrea sa iasa din banal. Si in shopul Rever.ro gasesti sosete colorate din bumbac, iar acum ca vin caldurile, vor fi numai bune pentru tinutele tale casual.

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon

Pantofi Brogue

Pantofii Brogue sunt esentiali pentru barbatii care se respecta si care vor sa aiba un stil vestimentar curat si versatil. Intra in magazinul Rever si cumpara-ti pantofii Brogue Wool & Leather, realizati manual din piele naturala si stofa din lana.

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon

Stil-de-vedeta-de-ce-a-ajuns-Ryan-Gosling-un-style-icon


 

Go to TOP