rever * blog: Cadouri de Paste pentru barbati. Iata ce alegeri inspirate poti face de Iepuras!

Pastele este cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii, insa dincolo de acest aspect spiritual, este si o sarbatoare pe care o marcam an de an prin oferirea de cadouri persoanelor dragi noua. Chiar daca in ultimii ani, prin campaniile agresive de marketing ai fost convinsa de faptul ca Iepurasul trebuie neaparat sa le aduca barbatilor gadgeturi sau chiar electrocasnice, sa stii ca la baza lucrurile stau cu totul diferit.

Mai exact, traditia spune ca Iepurasul de Paste trebuie sa aduca in dar haine noi, intrucat sarbatoarea reprezinta un moment al innoirii vestimentare. Mai demult, hainele oferite de femei barbatilor erau confectionate in casa si erau purtate cu mare mandrie in ziua de Paste, insa astazi putine doamne si domnisoare mai au timp sa faca haine.

Cu siguranta si tu te numeri printre ele, asa ca ne-am gandit sa-ti venim in ajutor. Intra pe Rever.ro si vei gasi cele mai inspirate idei de cadouri de Paste pentru barbati. Iata cateva dintre recomandarile noastre.

Camasi casual sau business

O camasa casual sau bussiness poate fi cadoul perfect de Paste pentru partenerul tau sau, de ce nu, pentru orice barbat important din viata ta. Avem foarte multe modele de camasi barbatesti in magazinul nostru, asa ca te invitam sa arunci un ochi peste ele si sa alegi ceea ce crezi ca s-ar potrivi mai bine cu stilul vestimentar al partenerului.

camasa barbateasca rever

Batiste cu imprimeu pentru costumele barbatesti

Batista este unul dintre cele mai cool accesorii care pot revitaliza un costum barbatesc. Daca iubitul sau sotul tau obisnuieste sa poarte costume business sau casual, de Paste ii poti oferi un cadou simplu, dar de efect: o batista cu imprimeu, realizata manual din matase. Pe Rever.ro poti gasi o multime de modele deosebite de batiste pentru costume barbatesti, foarte elegante si de cea mai buna calitate.

camasa barbateasca rever

Cravate moderne pentru orice ocazie

Cand vine vorba despre cravate, una in plus nu strica niciodata. Considerata a fi cel mai indragit cadou pentru barbatii moderni, cravata nu indeplineste doar un rol functional, ci si unul estetic. Din secolul al XVII-lea si pana in zilele noastre, cravata a suferit foarte multe modificari, insa toate au fost cu folos, deoarece astazi este considerata un simbol absolut al elegantei masculine.

Iti recomandam sa-i oferi celui mai important barbat din viata ta un cadou de Paste pe care il va putea folosi cu drag de fiecare data. Intra in magazinul nostru si comanda-i o cravata monocromatica sau cu imprimeu subtil, in functie de personalitatea si de stilul lui vestimentar.

camasa barbateasca rever

Voucher cadou pentru Iepurasul de Paste

Daca esti indecisa si nu stii ce cadou sa-i faci partenerului tau de Paste sau pur si simplu el este mai pretentios cu privire la stilul sau vestimentar, iti sugeram sa-i oferi un voucher cadou, pe care il va putea folosi in magazinul nostru.

Valoarea voucherului poate fi cuprinsa intre 10 si 1000 de lei. Odata ce isi primeste cadoul de Paste, partenerul tau isi poate cumpara orice isi doreste de pe Rever.ro, de la costume, pana la pantofi si alte accesorii vestimentare.


 

Go to TOP