rever * blog: Trucuri simple si ieftine pentru a-ti revitaliza garderoba.

Stilistii spun ca daca vrei sa te imbraci cu stil si sa fii in pas cu moda, trebuie sa-ti updatezi garderoba in fiecare sezon, dar sa fim seriosi, chiar faci acest lucru din trei in trei luni? In general, nu, fie pentru ca ai suficient de multe haine in sifonier, fie pentru ca preferi sa investesti banii in cu totul alte lucruri.

Cu toate acestea, nu se cade sa porti la infinit aceleasi haine, chiar daca te simti bine in ele si le indragesti. Ce este de facut in acest caz? Foarte simplu, apeleaza la cateva trucuri simple si ieftine prin care iti revitalizezi garderoba, adica in mare porti tot ceea ce ai, dar adaugi si ceva in plus. Iata sfaturile noastre pentru momentele in care vrei sa dai un refresh garderobei tale.

Imbratiseaza culorile

Culorile sunt foarte importante, deoarece ascund banalul si ternul unei tinute. Investeste in cateva tricouri colorate sau chiar intr-o pereche de pantaloni in nuante puternice. Desi nu vei purta zi de zi aceste haine, atunci cand o vei face, vei reusi sa pari mai fresh.



Trucuri simple si ieftine pentru a-ti revitaliza garderobaSursa foto: radyrredesign.blogspot.com


Adauga o nota de prospetime cu ajutorul accesoriilor

Accesoriile sunt o modalitate simpla de revitalizare a garderobei, mai ales daca nu esti dispus sa cheltuiesti bani pe haine noi. Tot ce trebuie sa faci este sa ai la indemana o esarfa cu imprimeu, o curea mai deosebita sau chiar un papion fancy. Vei observa ca daca adaugi unul dintre aceste accesorii la o tinuta pe care deja ai mai purtat-o de “n” ori, va arata mult mai bine. Intra in shopul Rever.ro si achizitioneaza-ti accesoriile preferate!


Trucuri simple si ieftine pentru a-ti revitaliza garderobaTesteaza conceptul de layering

Conceptul de layering nu exista de ieri de azi, astfel ca mai mult ca sigur chiar si fara sa intentionezi l-ai experimentat. Ceea ce este foarte bine, mai ales daca iti doresti o revitalizare a garderobei. Practic, layering inseamna sa porti mai multe straturi de haine. Evident, nu vorbim despre haine groase de iarna purtate in toiul verii, ci despre piese vestimentare lejere, care pot fi purtate impreuna.

De exemplu, daca ai un tricou care nu mai arata ca in prima zi, dar in continuare nu te poti desparti de el, il poti purta cu un sacou casual, cu o vesta sau pe sub un pulover subtire. De asemenea, daca ai o camasa mai spalacita, o poti purta cu un cardigan deasupra, astfel incat sa se vada doar o mica parte din ea.

In acest fel, nu trebuie sa iti cumperi nimic nou, dar din doua piese pe care in mod normal le-ai purta separat, poti obtine o tinuta noua si fresh.


Trucuri simple si ieftine pentru a-ti revitaliza garderobaSursa foto: pinterest.com


Alege clasicul in locul tendintelor

Tendintele sunt foarte efemere, astfel ca ceea ce se poarta incredibil de mult sezonul acesta poate fi dat uitarii pana la sfarsitul anului. In aceste conditii, nu merita intotdeauna sa investesti in piese vestimentare de tip uniforma, cum are jumatate de oras. Cel mai bine ar fi sa alegi clasicul in locul tendintelor si pe alocuri sa adaugi elemente moderne si cool.

De exemplu, in loc sa-ti cumperi o camasa cu motive florale, doar pentru ca ai vazut astfel de modele in mai toate colectiile actuale, mai bine investesti intr-o cravata cu detalii florale subtile, o esarfa sau o batista. Accesoriile le vei putea purta pentru a aduce o nota de prospetime in zeci de alte tinute, in timp ce camasa o vei purta ca atare si nici nu ai garantia ca ti se potriveste atat de bine.


Trucuri simple si ieftine pentru a-ti revitaliza garderobaProfita de costumul de zi

Daca ai un costum de zi in garderoba si ar fi bine sa ai, trebuie sa profiti cat mai mult de el, asta insemnand ca poti purta cele doua articole separat. Sacoul iti poate completa tinutele smart, in timp ce pantalonii ii poti purta ca alternativa la jeansi. Incearca sa concepi tinute noi in functie de ceea ce deja ai in garderoba. E un truc simplu si ieftin, dar de cele mai multe ori da rezultate fabuloase.

Trucuri simple si ieftine pentru a-ti revitaliza garderoba

Sursa foto: pinterest.com

 

Go to TOP