rever * blog: Pardesie si paltoane la moda pentru iarna 2013-2014

Pardesiele si paltoanele barbatesti au acaparat tendintele sezonului rece 2013-2014 si arata mai bine ca niciodata. Pentru barbatii care prefera un look mai sofisticat si mai elegant, garderoba trebuie sa includa cel putin un pardesiu sau un palton de iarna.

Pea coatul, un palton la granita dintre clasic si modern

Iarna aceasta, designerii au adus in prim-plan pea coatul, un tip de palton aparut in secolul al XVIII-lea si purtat in special de marinarii europeni. Sigur ca, intre timp, pea coatul a suferit niste modificari importante, astfel incat sa fie adus la zi, dar caracteristicile principale au fost pastrate: doua randuri de nasturi, revere late, croiala dreapta. Pea coatul este o haina de iarna perfecta pentru lookurile casual.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: ohlalamag.com

Pardesiul vintage, pentru un look mereu la moda

Influentele vintage revin din ce in ce in ce mai mult si in moda masculina, iar iarna aceasta le poti regasi mai ales in tendintele pardesielor si paltoanelor. Noi iti propunem pentru sezonul iarna 2013-2014 un pardesiu Vintage Britain, cu inchidere la 3 nastruri si guler contrast. In acest sezon se poarta carourile si nuantele neutre de gri si maro, perfecte pentru a completa o tinuta business eleganta.

rever * atelier de croitorie la comanda

Paltonul scurt la doua randuri de nasturi, pentru un look tineresc

Daca esti adeptul unui stil vestimentar casual-sport, poti opta pentru un palton scurt la doua randuri de nasturi. Excelent pentru a fi purtat cu pantaloni tip chinos, pantaloni din tweed sau chiar jeansi, paltonul scurt adauga o nota de masculinitate outfitului tau.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: esquire.com

Pardesiul midi, pentru barbatii care au incredere in ei

Nu in ultimul rand, printre hainele barbatesti de iarna isi face loc si semetul pardesiu midi, cu doua randuri de nasturi sau, in functie de croiala, un singur rand. Pardesiul a carui lungime depaseste linia genunchiului se adreseaza in special barbatilor care au o statura inalta si o constitutie atletica. In cazul in care ai o inaltime mai mica, acest pardesiu iti poate taia si mai mult din statura, de aceea ar fi indicat sa te orientezi catre alte modele.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: esquire.com


 

Go to TOP