rever * blog: Am lansat Rever Online Fashion Boutique!

Rever Online Fashion Boutique s-a nascut din dorinta noastra de a crea un univers vestimentar dedicat atat barbatilor cat si femeilor care inteleg cat de important este sa-si creioneze o imagine curata si corecta.

Traim intr-o societate pestrita din toate punctele de vedere, insa este in regula, pentru ca fiecare dintre noi este diferit si are o personalitate care cere sa se faca remarcata. Din pacate, peisajul pestrit este foarte vizibil si atunci cand vorbim despre vestimentatie, iar dupa cum stii, vestimentatia este ca o prelungire a personalitatii noastre si nu face altceva decat sa ne caracterizeze si sa ne tradeze in fata celor din jur.

In ultimii ani, domnii au inceput sa fie tot mai atenti la imaginea lor si sa investeasca mai mult in construirea ei. Ce inseamna sa investesti in imaginea ta? Inseamna sa iti creezi un stil vestimentar care sa-ti puna in valoare personalitatea si sa te faca sa arati bine in orice situatie.

Prin Rever Online Fashion Boutique exact acest lucru ne propunem: sa-ti venim in ajutor cu articole vestimentare exclusiviste si sa construim un loc in care shoppingul sa devina o placere, sa dea dependenta de calitate.

Mai mult decat atat, ne dorim sa fim o comunitate a persoanelor pasionate de moda, a persoanelor care se ghideaza dupa motto-ul „less is more” si care stiu ca este mai bine sa aiba haine de calitate, dar mai putine, decat slabe calitativ, dar foarte multe.

Experienta pe care am dobandit-o pana acum ne motiveaza sa fim intotdeauna cu un pas inaintea dorintelor clientilor nostri si sa anticipam ceea ce isi doresc sa gaseasca in magazinul nostru.

Ce poti face in fashion boutique-ul Rever

Ne place sa credem ca noul Rever.ro este un fashion hub, adica un loc in care fiecare persoana pasionata de moda isi poate achizitiona articolele vestimenentare care i se potrivesc. De la noi, poti cumpara costume casual, business si ceremony, camasi pentru orice moment al zilei, precum si pantofi handmade care sa-ti completeze tinutele.

Desigur, nu ar trebui sa uitam nici de accesorii, intrucat ele insufletesc outfitul si ii confera un plus de eleganta. De la papioane, pana la cravate si batiste, in noul nostru fashion boutique gasesti tot ceea ce te intereseaza.

Colaboram cu cele mai renumite companii de textile din lume, astfel ca putem realiza costume la comanda din tesaturi de cea mai buna calitate, furnizate de branduri precum Cerruti, Ermenegildo Zegna sau Holland & Sherry. Pantofii din magazinul nostru sunt realizati manual si se diferentiaza de tot ce exista in alte magazine, gratie imbinarii inedite de materiale.

Fa-ti cont pe Rever.ro si iti vei putea comanda simplu si rapid articolele care te intereseaza. In plus, beneficiezi de reduceri consistente si de puncte de recompensa la fiecare comanda, iar daca produsul ales nu te satisface, ni-l poti returna.

Intra pe Rever.ro si descopera oferta noastra de haine pentru barbati, apoi ramai cu noi, pentru ca ne vom mari constant colectiile si te vom surprinde mereu cu articole noi.

 

Go to TOP