rever * blog: Pantofi barbatesti la comanda: noua colectie Stefan Burdea, o placere vinovata.

Pantofii reprezinta accesoriul suprem al tinutei masculine si, chiar daca nu genereaza adevarate obsesii in randul barbatilor, raman o placere vinovata pentru domnii care apreciaza eleganta si imaginea stilata. Pantofii de lux pentru barbati au devenit din ce in ce mai cautati in ultima vreme si, pentru ca ne-am dat seama de acest lucru, am incercat sa venim in intampinarea preferintelor clientilor nostri cu o colectie de pantofi ingeniosi, potriviti pentru orice ocazie.

“Vinovat” pentru realizarea noilor modele pe care le punem la dispozitia domnilor este Stefan Burdea, designer de pantofi cu state vechi in domeniu, care intr-un timp foarte scurt a ajuns sa-si construiasca un nume apreciat nu doar la noi, ci si in strainatate.

Pantofi-la-comanda-noua-colectie-Stefan-Burdea

Creativitate si ingeniozitate

Nu este usor sa-ti alegi perechea perfecta de pantofi. Uneori, ai in minte un model anume, dar cand ajungi in magazine nu-l gasesti, asa ca, mai de voie, mai de nevoie, te supui modelelor standard si alegi din raft o pereche de pantofi pe care cu siguranta o vei mai vedea si la alti indivizi.

Dar de ce sa alegi astfel de pantofi, cand poti sa iti personalizezi perechea de incaltari in asa fel incat sa fie unica, moderna si eleganta? Aici intervine ingeniozitatea maestrului pantofar Stefan Burdea.  Cu o experienta de ani de zile in spate, designerul a inteles ce cauta domnii, asa ca se straduieste in fiecare zi sa creeze pantofi la comanda care sa imbine utilul cu placutul si sa ofere si ceva in plus: un model deosebit, pus in valoare de combinatiile inedite de materiale.

Sa produci e serie de perechi de pantofi pentru barbati este simplu, dar sa creezi acea pereche de pantofi care sa fie speciala este mult mai greu. Gratie talentului incontestabil, dar si viziunii, atelierul de comanda creaza pantofi care pot imbina cel putin doua tipuri de materiale diferite.

Impactul vizual este, asa cum probabil ti-ai dat seama, demn de exclamatii pozitive. Nu ti-e dat zilnic sa vezi pantofi din piele si stofa, insa daca pui accent pe eleganta si vrei sa te faci remarcat in multime, poti schimba acest lucru.

Pantofi-la-comanda-noua-colectie-Stefan-Burdea

Pantofii Stefan Burdea si colaborarea cu Rever

Avem placerea de a colabora cu Stefan, shoe artist de meserie, inca din anul 2012, din dorinta ca toti clientii nostri sa poata purta in viata de zi cu zi sau la evenimentele importante, acea pereche perfecta de pantofi.

Gandite in atelierul Rever, noile modelele de pantofi sunt realizate cu cea mai mare migala si dedicare in atelirul lui Stefan, acestia fiind confectionati din piele naturala de bovina, in combinatie cu stofa din lana 100%, aplicata pe piele. Pe interior, pantofii sunt captusiti cu piele de capra, iar talpa comoda este realizata din piele de bovina.

Stofa aplicata pe piele este achizitionata de noi, prin colaborare directa cu renumita tesatorie Holland & Sherry din Anglia, deci iata un motiv in plus sa iti doresti o astfel de pereche de pantofi.

Unde si cand pot fi purtati pantofii

Noile modele pot fi purtate oricand, indiferent de ocazie, deoarece modelele sunt clasice, de tip brogue sau oxford.

Daca iti doresti o pereche de pantofi business pentru tinutele de birou, poti allege un model oxford, in combinatii cromatice neutre, pentru a puncta sobrietatea si profesionalismul.

Pantofi-la-comanda-noua-colectie-Stefan-Burdea

Daca ai nevoie deo pereche de pantofi pentru ceremonie care sa-ti puna in valoare costumul de mire sau costumul de gala, poti alege un model creat din piele neagra, lacuita partial, in combinatie cu o stofa in culoare contrastanta, precum smooching-ul.

Pantofi-la-comanda-noua-colectie-Stefan-Burdea

Iar daca preferi pantofii casual, deja vorbim despre combinatii mult mai lejere si mai indraznete, cum ar fi pielea maro si stofa albastra.

Acesta este avantajul major pe care ti-l ofera pantofii la comanda, intrucat ai ocazia sa porti un model diferit si personalizat, care sa-ti puna cu adevarat in valoare tinuta.

Dupa cum spune si Stefan Burdea:
“Adesea o tinuta impecabila poate fi distrusa complet de o pereche de pantofi de proasta calitate. Fireste, vine intrebarea ce sunt pantofii de calitate? Ei sunt intotdeauna buni, daca sunt lucrati manual, cu mare pricepere si din cea mai buna piele. In functie de educatie si posibilitatile materiale, fiecare barbat care pune accentul pe eleganta si bun gust trebuie sa le aloce un procent substantial din buget”.

Pantofi-la-comanda-noua-colectie-Stefan-Burdea

Cum se intretin pantofii

Pantofii nu sunt creati pentru a fi purtati zilnic, intrucat se uzeaza mult prea repede. Ideal ar fi sa alternezi 2-3 perechi de pantofi, astfel incat sa le prelungesti durata de viata.

Pantofii la comanda au nevoie de o intretinere permanenta, doar sunt o investitie in imaginea ta, nu? Astfel, dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format, iar dupa cateva purtari este recomandat sa cureti pielea cu o perie moale sau o carpa, apoi sa aplici un strat de crema solida incolora.

Rasfoieste catalogul nostru si viziteaza-ne pe Facebook pentru a vedea si alte modele de pantofi creati de Stefan Burdea.

Pantofi-la-comanda-noua-colectie-Stefan-Burdea

 

Go to TOP