rever * blog: Tendinte iarna 2013-2014 – Materiale statement in tinutele pentru barbati.

Colectiile marilor designeri de tinute pentru barbati au lansat un trend nu doar in ceea ce priveste croiala, modelele, imprimeurile si accesoriile in colectiile lansate pentru sezonul rece, ci si in ceea ce priveste materialele selectate pentru acestea. Pentru sezonul de iarna 2013-2014, creatorii de moda au decis ca pielea, catifeaua si blana sunt materialele vedeta pe care ar trebui ca domnii sa le aleaga in outfiturile lor!

Dincolo de culoare si model, unul dintre criteriile de baza dupa care trebuie sa-ti alegi costumele si tinutele de zi este materialul, care trebuie sa fie intotdeauna de calitate si sa se alinieze tendintelor. Materialele selectate de designeri in tinutele pentru barbati in sezonul rece sunt imprumutate din moda feminina, in colectii si tinute avangardiste si stylish.

Catifeaua

Este un material pretentios, pe care designerii il recomanda in special in crearea tinutelor elegante pentru barbati. Intens introdusa in costumele de ceremonie de pe catwalkurile internationale, catifeaua a devenit un material statement pentru evenimentele sofisticate ale sezonului rece.

rever * atelier de croitorie la comanda

Pielea

Chiar daca temperaturile au scazut dramatic in termometre, pielea a patruns cu succes in tendintele de iarna din colectiile pentru barbati. Desi geaca de piele este principala piesa vestimentara in tinutele masculine, designerii recomanda pantalonii din acelasi material, ca cel mai hot trend al sezonului rece. Piesele vestimentare din piele pot fi purtate in special in tinutele de zi, oferindu-ti o  nota de mister si nonconformism.


rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: esquire.com

Blana

Piesa de rezistenta a iernii in moda masculina ramane insa blana, imprumutata din tinutele feminine. Pentru a oferi accentul masculin de care au nevoie tinutele, designerii propun metode inedite de a purta blana atat in tinutele casual, cat si elegante.  Opteaza pentru paltoane cu guler de blana, pulovere croite din acest material calduros, dar si pentru clasicele haine din blana artificiala, care raman intotdeauna o alegere inspirata si stylish pentru barbatii excentrici.


rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: fallwinterfashiontrends.com

Dupa ce ti-ai ales materialul preferat, modelul de costum sau accesoriile cu care sa-ti creezi tinutele in sezonul rece, fa-ne o vizita la atelier si comanda-ti outfitul pe comanda. Scapi de problema marimilor nepotrivite si ai ocazia sa-ti pui amprenta personala asupra tinutelor tale preferate, intrucat croitorii Rever iti pot oferi consultanta, astfel incat sa te bucuri de cele mai moderne si interesante outfituri de sezon.


 

Go to TOP