rever * blog: Cum transformi costumul business intr-un costum casual in cateva minute


Costumul business este esential pentru un barbat care intelege ca inainte de a le prezenta altora ceea ce gandeste, se prezinta pe sine prin intermediul imaginii. Cu alte cuvinte, costumul business influenteaza impresia pe care o lasi celorlalti despre tine si cum intotdeauna tinzi spre excelenta, este de la sine inteles de ce nu trebuie sa faci rabat de la calitatea unui costum business.


Ca orice alta persoana implicata in lumea sofisticata si riguroasa a business-ului, stii ca in fiecare zi poti fi pus in fata unor noi provocari si ca trebuie sa te adaptezi rapid. Timpul poate fi dusmanul tau in acest caz, mai ales daca trebuie sa ajungi rapid de la o intalnire cu un partener de afaceri la una cu o doamna sau domnisoara care ti-a pus inima pe jar.

costum business * rever

Nu ai timp sa ajungi acasa sa te schimbi, dar nici nu te poti prezenta in fata ei intr-un costum sobru. Atunci alegi cea mai simpla varianta pe care o ai la indemana: transformi costumul business, respectiv tinuta business, intr-o tinuta casual. In cateva minute esti gata sa o impresionezi si sa o cuceresti definitiv.

costume business la comanda

Confera un plus de lejeritate costumului business.


Un costum la comanda este mult mai usor de adaptat intr-un costum casual, deoarece iti vine ca turnat si iti pune in valoare corpul. Daca nu ai un costum la comanda, ia in considerare posibilitatea de a-ti face unul de calitate, cu sacou usor cambrat. Vei vedea ca investitia ta merita pe deplin.

Renunta la cravata serioasa si descheie ultimul nasture de sus al camasii. Deja lookul tau este mult mai degajat. O alta solutie ar fi sa inlocuiesti camasa cu un tricou simplu cu decolteu in V.

costume business * rever

Schimba-ti incaltamintea business cu una casual


Pantofii negri cu care iti accesorizezi in mod normal costumul business sunt prea sobri. Inlocuieste-i cu o pereche de pantofi mai casual, cum sunt cei din piele intoarsa. Nuanta pantofilor trebuie sa se potriveasca la cea a costumului, dar nu este obligatoriu sa fie identica. Adica, daca porti un costum la comanda clasic, negru, poti asorta o pereche de pantofi bleumarin.

In general, costumele la comanda au pantaloni cu o croiala usor mai ingusta in partea de jos. Acest lucru iti permite sa porti inclusiv o pereche de pantofi sport-casual la costumul business.

rever * atelier de croitorie la comanda

Accesorizeaza-ti costumul business


Daca nu ai un ceas la mana, poti folosi ca accesoriu bratarile barbatesti din piele, iar pentru a-ti finaliza transformarea, adauga o batista colorata in buzunarul costumului business.


 

Go to TOP