rever * blog: Tu ce pantofi porti in aceasta primavara? 4 tipuri de incaltaminte must have.

A venit din nou acea perioada din an in care ai mai multa libertate in ceea ce priveste alcatuirea outfiturilor de zi cu zi. Incalzirea vremii cu siguranta deja te-a determinat sa-ti scoti in fata tricourile si hainele subtiri, dar o atentie aparte ar trebui sa acorzi in aceasta perioada incaltarilor.

De obicei, barbatii nu prea se dau in vant dupa shoppingul de pantofi, decat daca chiar au nevoie urgenta de o noua pereche. Daca si tu te incadrezi in aceasta categorie, ar trebui sa stii ca o singura pereche de pantofi nu este deloc practica, de aceea ai nevoie de cel putin 2-3 tipuri diferite de incaltari. Iata despre ce este vorba.

1. Desert boots

Desert boots este un tip de incaltaminte pentru barbati ideala in sezoanele de tranzitie, adica primavara si toamna. Nu sunt atat de robusti incat sa para si sa se comporte ca niste ghete de iarna, dar in acelasi timp nu sunt nici atat de subtiri incat sa te lase la greu in zilele racoroase sau in cele ploioase.

Asadar, primavara aceasta trebuie sa iti cumperi o pereche de desert boots, asta daca nu cumva deja ai una. Culorile pantofilor sunt foarte variate si merg de la clasicul negru, pana la navy, gri inchis, bej, rosu, albastru intens si portocaliu ars.

Deoarece se afla undeva la granita dintre formal si casual, pantofii desert boots pot fi purtati cu incredere la tinutele lejere din weekend, la jeansi si chinos.

Tu ce pantofi porti in aceasta primavara? 4 tipuri de incaltaminte must have

2. Slip-ons si loafers

Incaltamintea de primavara trebuie sa inspire lejeritate si confort, iar pantofii de tip slip-ons (pantofi de iaht, mocasini, espadrile, pantofi cu catarame etc) si loafersii sunt ideali in acest sens. Anul acesta se poarta pantofii colorati, insa daca esti mai conservator, poti opta pentru nuantele pamantii.

Asa cum probabil ti-ai dat seama, slip-ons si loafersii sunt pantofi casual, pentru tinutele din timpul liber, insa daca ai un job care iti permite sa te imbraci smart-casual, ii poti purta chiar si in tinutele office.

In general, acesti pantofi de primavara se poarta fara sosete sau cu sosete scurte, care nu se vad.

Tu ce pantofi porti in aceasta primavara? 4 tipuri de incaltaminte must have

3. Pantofi clasici

Daca vrei sa adaugi un plus de fler lookului tau, in aceasta primavara poti purta pantofi clasici, cu perforatii sau fara. De cateva sezoane bune se poarta foarte mult pantofii Oxford si Derby si din fericire oferta din magazine este suficient de generoasa incat sa gasesti ceva pe placul tau.

In general, primavara se poarta pantofii din piele intoarsa, pentru ca au un aer mai casual, insa daca vrei ceva mai stilat, poti oricand sa alegi pantofi din piele lustruita. Iti recomandam sa intri in shopul Rever.ro si sa iti alegi pantofii clasici care se potrivesc stilului tau!

Tu ce pantofi porti in aceasta primavara? 4 tipuri de incaltaminte must have

4. Pantofi sport

Cum primavara se da startul iesirilor tot mai dese in oras ori la iarba verde, o pereche de pantofi sport este mai mult decat indicata. Gama de pantofi sport este foarte variata, atat in ceea ce priveste designul, cat si in ceea ce priveste culorile. De obicei, nu strica sa ai mai multe perechi de pantofi sport, pentru a putea alterna purtarea lor si a le prelungi, astfel, viata.

Tu ce pantofi porti in aceasta primavara? 4 tipuri de incaltaminte must have

Sursa foto: pinterest.com

 

Go to TOP