rever * blog: Trei tipuri de costume barbatesti si diferentele dintre ele.

Sunt mai multe tipuri de costume pentru barbati care arata foarte bine si iti pun in valoare personalitatea si constitutia, insa chiar daca la prima vedere toate par la fel, intre ele exista cateva diferente majore. Costumul barbatesc american, costumul barbatesc italian si costumul barbatesc britanic sunt cele 3 tipuri principale de ansambluri vestimentare, din care decurg si alte tipuri de costume. Descopera diferentele si fa-ti costume la comanda in functie de caracteristicile care ti se potrivesc cel mai bine.

Costumul barbatesc american

Costumul american este foarte popular in randul barbatilor care au o constitutie masiva sau care nu au mai trecut de ceva timp pe la sala, insa daca iti faci un costum la comanda, vei primi un ansamblu perfect inclusiv pentru o constitutie atletica.

Printre caracteristicile esentiale ale costumului barbatesc american se numara sacoul la un singur rand de nasturi (de obicei 3) si pantalonii conici, usor mai largi in partea superioara. De asemenea, costumul barbatesc american contureaza frumos umerii, fara clasicele “pernute”, si ascunde talia sub croiala dreapta a sacoului.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: teepage.blospot.com


Costumul barbatesc italian

Costumul barbatesc italian iti confera un aer rafinat si elegant. Croaiala slim, cu sacou usor cambrat, maneci stramte si pantaloni care urmeaza linia piciorului sunt principalele caracteristici ale acestui tip de costum. Dupa cum ti-ai putut da seama, acest costum barbatesc este potrivit in special pentru un corp atletic, inalt. Sigur ca poate fi purtat si daca esti mai putin inalt, insa esti fit.

Ce este interesant la acest costum barbatesc este ca nu se folosesc umeri falsi, astfel incat croiala poate urma direct linia bratelor, fara sa se indeparteze de ea. Lungimea pantalonilor trece usor peste carmabul pantofilor, iar croiala este precisa, cade perfect, fara sa formeze cute inestetice.

Alege sa-ti faci un costum la comanda si vei fi incantat de cat de bine ti se va aseza!

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: moderngentlemanmagazine.com

Costumul barbatesc britanic

Costumul barbatesc britanic este si el foarte popular, intrucat se potriveste oricarui tip de constitutie si inaltime. Este caracterizat de sacoul la doua randuri de nasturi sau la un singur rand si de croiala dreapta, dar apropiata de corp. Pantalonii acestui tip de costum au in general talie inalta si pliuri in zona frontala, insa se asaza bine pe corp, fara sa fie prea largi.

Costumul barbatesc britanic este, daca vrei, o combinatie reusita intre costumul american si cel italian. Fa-ti un costum la comanda si vei reusi sa arati precum multe dintre starurile masculine de la Hollywood.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: gentlemansfashion.com

 

Go to TOP