rever * blog: Street style la masculin: cum porti costumul in timpul liber.

Costumul barbatesc este considerat adesea un ansamblu vestimentar bun pentru munca de birou sau pentru o nunta, insa el poate fi mult mai mult decat atat. Costumul se poate transforma in cel mai bun prieten al tau chiar si in timpul liber. Nu te-ai saturat sa mergi peste tot doar in jeansi sau in deja clasicii chinos? In street style-ul masculin actual, costumul barbatesc ocupa o pozitie fruntasa, asa ca da-i si tu o sansa.

Inainte de a purta costumul in timpul liber, trebuie sa stii cateva detalii. Costumul barbatesc poate fi casual sau business, cu sacou cambrat pe corp si pantaloni care urmeaza linia piciorului, fara sa aiba talie inalta si fara sa atarne inestetic. Pentru a fi sigur ca nu dai gres, sacoul costumului ar trebui sa aiba un singur rand de nasturi.

Poarta costumul cu un tricou cu imprimeu mare

Cand iti faci un costum la comanda, lucrurile se simplifica foarte mult, deoarece sacoul si pantalonii se vor aseza perfect pe corp, astfel incat sa te simti confortabil si sa transmiti aceasta stare si celor din jur. Acest aspect este foarte important, chiar daca nu crezi. Cand te simti incorsetat intr-un costum, acest lucru se vede, cu atat mai mult in timpul liber, cand totul se rezuma la lejeritate.

Asadar, poarta costumul barbatesc cu un tricou cu imprimeu mare, dar evita ca acesta sa aiba prea multe culori agolomerate. De obicei, nu ai cum sa dai gres cu un tricou alb in anchior, iar daca ridici manecile sacoului, deja lookul tau dobandeste un aer mai nonsalant si mai destins.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: gq.com


Adauga accesorii colorate

Accesoriile colorate transforma radical un costum barbatesc, il scot din anonimat si ii confera un plus de prospetime vizuala. Un papion rosu sau de alta culoare purtat la costumul barbatesc casual sau business, plus o batista in acelasi ton te ajuta sa obtii un look perfect pentru iesirile cu prietenii in timpul liber.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: finestdresscode.com

Poarta pantofi sport

Pana acum cativa ani, purtarea unui costum cu pantofi sport era considerata una dintre cele mai grave greseli de stil. In prezent, odata cu modernizarea croielilor, este chiar indicat sa porti pantofi sport la costum.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sursa foto: fashionisers.com

 

Go to TOP