rever * Ajustarea garderobei,  serviciul croitorie si retus care da viata hainelor tale vechi si noi.

Rever, ‘’croitorul de caracter’’ mereu la curent cu noile tendinte in moda masculina si gata oricand sa-ti creeze la comanda o tinuta completa, la moda si perfect adaptata stilului tau vestimentar, isi largeste gama de servicii si iti ofera posibilitatea de a-ti ajusta sau retusa hainele din garderoba personala.

Iata cateva motive esentiale pentru care merita sa apelezi la serviciul de retusare sau ajustare a garderobei, propus de atelierul nostru:

rever * atelier de croitorie la comanda

Te ajuta sa transformi hainele vechi in tinute cu o noua personalitate, la moda!

Garderoba ta este plina de piese vestimentare vechi pe care fie le-ai cumparat prea mari, fie ti se pare ca nu mai sunt in tendinte in acest sezon? Noul serviciu te ajuta sa-ti retusezi garderoba astfel incat sa ii dai un suflu nou si modern, perfect adaptat trendurilor actuale. Scurteaza, modifica si accesorizeaza piese vestimentare vechi apeland la serviciul de ajustare a garderobei care-ti personalizeaza si adapteaza garderoba conform preferintelor tale.

rever * atelier de croitorie la comanda

Iti ajusteaza noile piese din garderoba, pentru o potrivire perfecta cu dimensiunile si conformatia ta!

Daca si tu te-ai lovit de una dintre cele mai comune probleme pe care le intampina barbatii la cumparaturi – de a nu gasi haine pe masura lor – nu este cazul sa faci o drama. Cumpara-ti outfitul dorit, chiar daca nu iti vine  bine, si adapteaza-l conformatiei si dimensiunilor tale prin intermediul serviciului de ajustare a garderobei pe care ti-l punem la dispozitie. Vei beneficia de asistenta din partea croitorilor nostril, care-ti vor transforma tinutele in outfituri perfecte pentru tine. Hainele retusate vor fi modificate astfel incat sa-ti puna in valoare avantajele fizice ale corpului si sa-ti ascunda subtil defectele.

rever * atelier de croitorie la comanda

Economisesti bani, timp si energie!

In loc sa cutreieri magazinele in vederea schimbarii garderobei sau gasirii tinutelor perfecte pentru conformatia si dimensiunile tale, este mai economicos si practic sa ne faci o vizita, aducand cu tine tinutele vechi, pe care nu le mai porti din diferite motive, pentru a le transforma in piese vestimentare cu o noua viata. Apeleaza cu incredere la serviciul nostrum de ajustare a hainelor din garderoba personala pentru a le da suflul si aspectul pe care-l astepti de la ele.

rever * atelier de croitorie la comanda


Rever da viata articolelor tale vestimentare de orice tip, indifferent de marime, model, material sau culoare.


rever * atelier de croitorie la comanda


 

Go to TOP