rever * blog: Cum sa porti corect carourile iarna 2014?

Carourile sau imprimeurile cadrilate au revenit in trend in moda masculina, fiind o alegere pentru colectiile de iarna ale marilor designeri. In cazul in care aceste imprimeuri iti fac cu ochiul si te tenteaza sa-ti imbogatesti garderoba cu piese in acest model, dar nu stii cum sa le asortezi in tinute, iti oferim cateva sfaturi si sugestii despre cum este corect sa porti carourile in aceasta iarna!

Paltoane/pardesie

Modelul ecosez este destul de pretentios de purtat si asortat in tinutele barbatesti, insa introdus in paltoane sau pardesie in tendinte ofera un aer aparte oricarui gentleman. Este un mod excelent de a introduce carourile in tinutele casual sau business. Daca optezi sa porti un pardesiu sau palton cu imprimeu cadrilat, este recomandat ca nimic altceva din tinuta sa nu mai contina acest model. Poti asorta, cel mult, un papion casual in acelasi model, dar nicidecum pantaloni ori sacou din aceeasi categorie.

rever * atelier de croitorie la comanda

Accesorii in carouri

Daca iti plac carourile, dar nu vrei sa-ti eclipseze tinuta ori nu ai curajul sa le porti in pardesiu sau costum, incearca accesoriile. Subtile, dar de mare impact, esarfele, fularele, batistele, palariile, cravatele sau papioanele cadrilate reprezinta o alegere moderna si foarte la moda.

rever * atelier de croitorie la comanda

Sacou cu imprimeu cadrilat

Si sacourile casual se preteaza la acest tip de imprimeu foarte la moda si poate fi introdus cu success in tinute simple, dar de efect. Daca alegi un sacou in carouri, evita sa-l asortezi cu pantaloni sau camasa in acelasi model, pentru a nu crea ideea de aglomerare in tinuta si a nu cadea in derizoriu. Pastreaza sacoul cu model ecosez ca piesa de rezistenta in tinuta aleasa si completeaz-o cu piese vestimentare uni.

rever * atelier de croitorie la comanda

Camasi cadrilate

Nu exista barbat care nu aiba in garderoba cel putin o camasa in carouri. Cele mai multe modele sunt casual, purtate in tinutele de zi, pe care foarte multi le asorteaza cu jeansi sau pulover pe deasupra. Iesi din monotonia acestui stil vestimentar si ofera un suflu nou tinutelor tale cu camasi in carouri. Asorteaza-le cu cravate in imprimeuri opuse – dungi, buline etc. – si indrazneste sa combini materiale neobisnuite. Elimina jeansii clasici sau denimul din tinutele compuse cu astfel de camasi.

rever * atelier de croitorie la comanda

 

Go to TOP