rever * blog: Cei mai bine imbracati actori la premiile BAFTA 2014

Gala premiilor BAFTA 2014 a fost un prilej numai bun pentru starurile din lumea filmului sa se faca remarcate din nou pe deja celebrul covor rosu. Daca doamnele au impresionat cu rochiile lor lungi, mai mult sau mai putin sofisticate, domnii au preferat tinute care sa pastreze eleganta si sobrietatea evenimentului. Pentru tinute de gala sau de ceremonie, te poti inspira si tu din stilul celor mai bine imbracati actori la premiile BAFTA 2014.

Brad Pitt

De departe, Brad Pitt a fost unul dintre cei mai apreciati barbati de la gala BAFTA 2014, insa nu pentru faptul ca a aparut la bratul frumoasei Angelina Jolie, ci datorita faptului ca a ales o tinuta black tie de exceptie, marca Valentino. Reverul sal din matase foarte fina, pantalonul taiat la lungimea perfecta, pantofii lacuiti si papionul, toate aceste elemente transforma tinuta lui Brad Pitt intr-o tinuta ideala pentru o ceremonie. Singurul minus al outfitului: manecile usor prea lungi, care nu permit sa se intrevada mansetele.

Cei mai bine imbracati actori la premiile BAFTA 2014

Sursa foto: pausemag.co.uk

Bradley Cooper

Cu o tinuta extrem de rafinata, Bradley Cooper a urcat si el pe podiumul celor mai bine imbracati actori de la Premiile BAFTA 2014. Starul american a purtat un smoching Alexander McQueen midnight blue, cu revere pitched (cu spit). Acestea alungesc vizual constitutia si atrag atentia asupra zonei superioare a corpului. Si la acest costum de ceremonie se poate observa o taietura perfecta a pantalonului, iar ceea ce atrage poate si mai mult atentia este talia joasa, accentuata prin purtarea unui brau ingust.

Cei mai bine imbracati actori la premiile BAFTA 2014

Sursa foto: pausemag.co.uk

Printul William

Cu o armata de stilisti in spate, Printul William, despre care se stie ca nu este un mare amator al tendintelor in moda, a reusit sa surprinda prin tinuta aleasa pentru premiile BAFTA 2014. William a purtat un smoching negru foarte elegant, cu pantalon slim si sacou cu revere pitched. Vipusca pantalonului si pantofii suede confera tinutei un aer sobru, dar in acelasi timp modern, perfect pentru un barbat aflat in floarea varstei.

Cei mai bine imbracati actori la premiile BAFTA 2014

Sursa foto: indianexpress.com

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio a reusit in zeci de alte situatii sa fie imbracat mult mai bine decat la Premiile BAFTA 2014, dar chiar si asa, a primit o nota buna din partea criticilor de moda. Smochingul Armani ales de Leonardo are o croiala care nu il avantajeaza in mod deosebit, de fapt, chiar se poate spune ca tinde sa il imbatraneasca, sa il lateasca si sa ii taie din inaltime. Motivul: sacoul nu este deloc cambrat, nu urmeaza linia corpului, in timp ce pantalonii sunt usor prea largi si se aduna in mod inestetic peste pantofi.

Cei mai bine imbracati actori la premiile BAFTA 2014

Sursa foto: eonline.com

Chiwetel Ejiofor

Invata sa-i pronunti numele, pentru ca il vei intalni deseori pe Chiwetel Ejiofor in topul celor mai bine imbracati actori de la Hollywood. La gala premiilor BAFTA 2014, Chiwetel a purtat un costum bleumarin elegant, ideal pentru un outfit de ceremonie. Reverul sal de culoare neagra si croiul impecabil definesc tinuta actorului si ii ofera o alura tinereasca, fresh.

Cei mai bine imbracati actori la premiile BAFTA 2014

Sursa foto: digitalspy.co.uk

Eddy Redmayne

Tanarul actor Eddy Redmayne a reusit sa atraga atentia la premiile BAFTA 2014, gratie smochingului Gucci pe care a ales sa il poarte. Pantalonul slim si sacoul cambrat ii pun in valoare constitutia si ii confera un plus de inaltime, dar mai mult decat atat, dovedesc faptul ca un costum bine realizat te poate face sa arati de milioane.

Cei mai bine imbracati actori la premiile BAFTA 2014

Sursa foto: indianexpress.com

Douglas Booth

Ultimul care se inscrie pe lista celor mai bine imbracati actori de la Premiile BAFTA 2014 este Douglas Booth. Acesta a ales sa se prezinte la ceremonie intr-un costum Tom Ford, diferit de cel al altor actori. Ceea ce se remarca in aceasta tinuta exemplara este sacoul cu imprimeu vertical subtil, ”in ape”.

Cei mai bine imbracati actori la premiile BAFTA 2014

Sursa foto: glamourmagazine.co.uk

 

Go to TOP