rever * blog: Costume barbatesti in tendinte pentru Revelion.

Tinuta de Revelion este una dintre principalele preocupari ale domnilor in aceasta perioada. Petrecerea fastuoasa dintre ani impune un dress code special, pe care fiecare barbat trebuie sa il respecte, pentru a fi o aparitie cu adevarat stilata.  Si, cum designerii de afara dau tonul tendintelor in materie de costume pentru ceremonii, iti oferim doua surse de inspiratie la moda din care sa te inspiri pentru petrecerea sfarsitului de an!

An nou, costum nou! Indiferent de stilul vestimentar pe care-l adopti in viata de zi cu zi, petrecerea dintre ani impune purtarea unui costum de ceremonie, elegant si sofisticat, perfect asortat cu grandoarea unui astfel de eveniment.

Daca dressingul tau este destul de sarac in optiuni de costume elegante sau, pur si simplu, vrei ca 2014 sa te prinda intr-o tinuta noua, avem cateva surse de inspiratie pentru tine:

Smokingul, costumul vesnic la moda:

Smokingul este o piesa vestimentara barbateasca din zona stilului classic, recomandata pentru  petrecerile fastuoase care impun un dress code sofisticat. Este modelul de costum barbatesc care te scoate rapid din incurcatura, intrucat este mereu la moda si ofera accentul de eleganta de care ai nevoie, fara a necesita accesorii sofisticate. In plus, avantajul este ca poate fi purtat cu succes si in 2014, intrucat face parte din tendintele anului viitor in materie de costume pentru barbati.

rever * atelier de croitorie la comanda

Costumul Metalic Brown:

Accentele metalice si nuantele pamantii sunt combinatia perfecta pentru costumul de ceremonie  de la petrecerea de Revelion. Este un model in tendinte in sezonul rece si un model extrem de apreciat pe catwalkurile internationale.

rever * atelier de croitorie la comanda

Indiferent de ce culoare sau model de costum elegant alegi, este important sa fie facut pe marimea ta, pentru a-ti oferi aspectul ingrijit si sofisticat de care ai nevoie la un astfel de eveniment. Rever iti face costumul la comanda si te ajuta sa-ti alegi modelul potrivit si accesoriile care ti se potrivesc pentru el, dispunand de o gama variata de stofe din lana, bumbace pentru camasi semnate de cele mai renumite tesatorii din Europa, accesorii si pantofi create special pentru tine si multe altele.


 

Go to TOP