rever * blog: Going out: idei de tinute urbane pentru sezonul cald

Poate ca nu ai nevoie de cineva care sa iti spuna cum sa te imbraci, insa intotdeauna este bine sa primesti cu bratele deschise un sfat sau o idee noua. De aceea, astazi ne-am gandit sa-ti sugeram cateva tinute perfecte pentru sezonul cald si pentru iesirile din timpul liber.

In general, conceptul de going out nu presupune sa te imbraci “de duminica”, ci sa-ti creezi outfituri confortabile, care sa iti permita sa te misti in voie, dar care sa arate si bine. Asadar, iata ce iti propunem pentru orele de relaxare in oras.

Camasi casual pentru tinute urbane

Camasile casual sunt foarte practice si estetice, mai ales daca le alegi cu grija, in functie de conformatia corpului. Mai mult decat atat, sunt foarte versatile si pot reprezenta piesa de rezistenta in zeci de tinute diferite. Astfel, poti purta o camasa casual cu jacheta din piele, cardigan sau jacheta din denim, blugi, chinos sau chiar pantaloni de costum, In rest, outfitul tau poate fi completat cu accesorii simple si o doza buna de atitudine.

Intra in shopul Rever.ro si alege o camasa casual in carouri, care se asorteaza cu usurinta la o multime de outfituri.

Going out: idei de tinute urbane pentru sezonul cald

Tinute monocromatice sobre

Fie ca ai un stil indraznet si iti place sa porti haine colorate atunci cand iesi in oras, fie ca esti adeptul stilului mai conservator, in sezonul cald poti incerca tinutele monocromatice sobre, in care piesele vestimentare nu depasesc paleta negrului, a griului sau a albastrului inchis.

Astfel de outfituri iti insufla un plus de masculinitate si te scutesc de obisnuitele batai de cap cand te gandesti ce combinatii vestimentare sa faci.

Going out: idei de tinute urbane pentru sezonul cald

Sacouri casual pentru iesirile din weekend

Cine spune ca trebuie sa porti sacou doar la costumele business sau atunci cand mergi la vreun eveniment important? Sacourile casual sunt perfecte chiar si pentru iesirile din weekend, pot fi purtate cu tricouri simple sau cu camasi si sunt confortabile, deoarece permit pielii sa respire.

Sacourile casual nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba, mai ales in sezonul cald, asa ca intra pe Rever.ro si alege-ti si tu un sacou cu stil.

Going out: idei de tinute urbane pentru sezonul cald

Tinute sport-casual pentru intalnirile cu prietenii

Daca iesi la o bere cu prietenii sau la un biliard, tinutele sport-casual sunt mai mult decat indicate. Asadar, o jacheta sport, o pereche de jeansi si niste conversi pot rezolva foarte simplu problema tinutei.

Going out: idei de tinute urbane pentru sezonul cald

Dupa cum vezi, ai la dispozitie o multime de idei inspirate pentru tinutele urbane din sezonul cald, pe care le poti recrea si tu pe baza articolelor vestimentare pe care le ai in garderoba.

Sursa foto: pinterest.com via fashionbeans.com

 

Go to TOP