rever * blog: Costume barbatesti pentru nunta: tendintele anului 2014.

Costumul barbatesc pentru nunta reprezinta una dintre cele mai importante alegeri vestimentare pe care o vei face in viata ta. Cand mergi in cautarea costumului perfect de mire, trebuie sa imbini eleganta cu tendintele, dar si cu stilul personal, astfel incat sa fii o aparitie spectaculoasa langa aleasa inimii tale. Descopera ce costume de nunta iti propun designerii pentru anul 2014 si comanda-ti tinuta perfecta de la Rever.


Costum de nunta „less is more”


Designerii revin la origini, iar cand vine vorba de tendintele anului 2014 pentru costumele de ceremonie pentru barbati, declara razboi accesoriilor sofisticate, nuantelor indraznete si combinatiilor ciudate de stiluri. Creatorii de moda propun un stil simplu, curat si ingrijit – o tinuta monocromatica, accesorizata cu cravate subtiri, cat mai subtile, pentru a scoate in evidenta mai mult croiala si calitatea tesaturii unei astfel de tinute pretentioase.

costum barbatesc pentru ceremonie croit la comanda

Costum de nunta in tonuri pastelate

Anul 2014 aduce multa culoare in moda costumelor de nunta pentru barbati. De data aceasta, designerii nu mizeaza pe culori indraznete, aprinse, ci pe tonuri calde, pastelate, penduland intre nuante de roz pal, lamaie, verde deschis, bleu ciel sau lila.Acest tip de costum se preteaza accesorizarii cu camasa alba sau ivory si cravata subtire, intr-o cromatica apropiata costumului ales.

costum barbatesc pentru ceremonie croit la comanda

Costum de nunta maron

Nuantele pamantii revin la putere in tendintele costumelor de mire ale anului viitor si dau semne ca nu se vor demoda niciodata.  Culoarea maron reprezinta vedeta  anului 2014 in tinutele masculine pentru nunta si o optiune pentru barbatii fideli stilului clasic, dar rafinat si elegant.

costum barbatesc pentru ceremonie croit la comanda

Desi tendintele in moda pentru costume de nunta sunt un criteriu important de urmarit in alegerea tinutei de ceremonie, specialistii indruma viitorii miri sa opteze pentru costume adaptate personalitatii lor vestimentare. Rever  este „croitorul”  de incredere care te ajuta sa-ti conturezi o tinuta reprezentativa pentru nunta, in functie de preferintele personale si de noutatile modei. Fa-ti intotdeauna costumul pe comanda, pentru a te asigura ca iti vine perfect si ca beneficiezi de materiale de cea mai buna calitate, croite intr-un stil unic si mereu personalizat!

costum barbatesc pentru ceremonie croit la comanda

 

Go to TOP