rever * blog: Ermenegildo Zegna: un brand de lux pentru barbati, la dispozitia ta in atelierul Rever

Traditie, lux, creativitate, calitate, renume!Asa ar putea fi definit, in cuvinte simple si putine, brandul Ermenegildo Zegna, care de patru generatii ajuta milioane de barbati din intreaga lume sa isi imbunatateasca imaginea si sa capete mai multa incredere in calitatile lor de lideri. De acum inainte, nu va mai trebui sa zbori in Italia, Franta sau la Nw York pentru a-ti achizitiona un costum care poarta semnatura Ermenegildo Zegna. Cu ajutorul atelierului nostru Rever, poti avea propriul costum ce poarta inscriptia acestui brand renumit.

rever * atelier de croitorie la comanda

Infiintata in anul 1910, in localitatea italiana Trivero, undeva la 80 de km distanta fata de Torino, compania Ermenegildo Zegna era specializata pe producerea unor tesaturi de lux pentru costume barbatesti si alte haine adresate domnilor.

Reputatia companiei a depasit in scurt timp granitele tarii, iar dorinta marilor magazine de moda de a se aproviziona cu materiale de calitate a facut ca la sfarsitul anilor ’30 sa se deschida prima fabrica de textile Zegna la New York.

rever * atelier de croitorie la comanda

Pana la sfarsitul anilor ’70, Ermenegildo Zegna a mai deschis fabrici in Spania, Elvetia, Italia, Mexic si Turcia. Costumele barbatesti croite in aceste fabrici erau standard, insa lucrurile aveau sa se schimbe radical la inceputul anilor ’80, cand compania a deschis la Paris primul butic cu costume la comanda, iar cativa ani mai tarziu a inaugurat inca un astfel de butic la Milano. Numele Ermenegildo Zegna devenise un brand in sine si asa a ramas pana in prezent.

rever * atelier de croitorie la comanda

Evident, intre timp compania a evoluat, iar in 2014 se numara printre cele mai importante branduri italiene in materie de haine de lux pentru barbati. Articolele Ermenegildo Zegna se remarca prin finetea si calitatea exceptionala a materialelor.

rever * atelier de croitorie la comanda

Ermenegildo Zegna si Rever, calitate si imagine comuna

De la inceputul anului 2013, atelierul Rever a inceput o colaborare fructuoasa cu brandul Ermenegildo Zegna, astfel ca noile colectii de stofe sunt disponibile tuturor clientilor care doresc sa isi imbunatateasca imaginea si pun pret pe calitate.

Rever dispune de toata gama de materii prime semnate Ermenegildo Zegna, ideale pentru costume made-to-measure (create si personalizate la comanda).

rever * atelier de croitorie la comanda

Desigur, pentru un domn stilat, care stie cat de important este sa poarte un costum bine croit, care sa-i puna in valoare constitutia si atuurile, intotdeauna varianta cea mai buna va fi costumul la comanda.

rever * atelier de croitorie la comanda

Printre materialele de lux folosite de brandul Ermenegildo Zegna se numara  matasea, inul, casmirul si lana merinos, insa sunt si cateva tesaturi marca inregistrata, care desfinesc calitatea produselor. Este vorba, printre altele, despre Trofeo 600, un melanj gratios de fire de matase si de lana, cel mai fin de pe piata la ora actuala.

Fa-ti si tu un costum la comanda in atelierul nostru si ai garantia ca, la final, acesta va purta doua semnaturi ale calitatii si imaginii desavarsite: Ermenegildo Zegna si Rever.

 

Go to TOP