rever *   Costume la comandă

Costumul bărbătesc este un articol de îmbrăcăminte al omului modern, la fel ca acum 100 de ani şi acelaşi în viitor, deoarece acesta reprezintă practic omul.

Costumul este fabricat din lâna specială, virgină sau Merinos, care nu se lasă la căldură în timpul verii sau la rece în timpul iernii.

Oamenii îşi aleg hainele în funcţie de venit, dar este timpul să spunem că aceste haine trebuie să ne reprezinte, să fie confortabile şi de ce nu - UNICE.

Scopul de a croi costume pe comandă este acela de a renaşte vechiul concept de individual, de a face costume pentru individ,  în funcţie de mărimea şi preferinţele clientului asupra materialului şi al modelului.

Astfel, putem ajuta un om să aleagă şi să se simtă bine, oferindu-i un costum pe comandă făcut special pentru corpul său unic, cu ţesătura din articolul şi culoarea preferată, pe un model care să-l caracterizeze.
Noi oferim unui client posibilitatea de a alege (proba) costumul dorit şi apoi acesta va fi croit din materialul ales, cu modificările de dimensiuni necesare.

Avantajele acestei idei de modă sunt reale  -  sortiment bogat, investiţie redusă, costum unic.

Gamă, Conformaţii, Articole şi Culori.
Imaginaţi-vă multitudinea de oameni în funcţie de conformaţia  corpului şi veţi realiza că nu puteţi găsi costumul gata confecţionat tocmai potrivit pentru dumneavoastră.

Produsul este realizat în 12 numere de bază, 3 talii, 20 modele. Aceasta înseamnă că sunt 720 de combinaţii.

Acum, imaginaţi-vă acest număr înmulţit cu 100 pentru variaţiile de ţesături şi culori şi vom avea 72 000 de combinaţii.

De aceea, majoritatea bărbaţilor poartă costume ce nu li se potrivesc şi au impresia greşită că în general costumul nu este un articol de îmbrăcăminte confortabil.

Vânzătorii nu doresc să aibă nici un fel de risc şi de aceea furnizează doar anumite modele şi culori, motiv pentru care clienţii sunt limitaţi în alegerea cotumului ideal. Acest lucru explică de ce majoritatea bărbaţilor poartă costume în nuanţe de gri sau negru.

 

Go to TOP