rever *   Costum croit la comanda

Imaginaţi-vă multitudinea de oameni în funcţie de conformaţia corpului şi veţi realiza că nu puteţi găsi costumul gata confecţionat tocmai potrivit pentru dumneavoastră.

Costumul este realizat în 12 numere de bază, 3 talii, 20 modele. Acestea înseamnă că sunt 720 de combinaţii. Acum, imaginaţi-vă acest număr înmulţit cu 100 pentru variaţiile de ţesături şi culori şi vom avea 72 000 de combinaţii.

De aceea, majoritatea bărbaţilor poartă costume ce nu li se potrivesc şi  au impresia greşită că în general costumul nu este un articol de îmbrăcăminte confortabil. Vânzătorii nu doresc să aibă nici un fel de risc şi de aceea furnizează doar anumite modele şi culori, motiv pentru care clienţii sunt limitaţi în alegerea cotumului ideal. Acest lucru explică de ce majoritatea bărbaţilor poartă costume în nuanţe de gri sau negru.


costum pe comanda GlideR la 1 nasture - guler ascutit  costum pe comanda GlideR la 2 nasturi guler clsic  costum pe comanda GlideR la 2 randuri cu 4 nasturi guler clsic

costum pe comanda GlideR la 2 randuri cu 6 nasturi guler ascutit  costum pe comanda GlideR la 2 randuri cu 6 nasturi guler ascutit  costum pe comanda GlideR la 3 nasturi guler clsic

pantalon pe comanda GlideR cu 1 fald  pantalon pe comanda GlideR cu 2 falduri  pantalon pe comanda GlideR fara falduri

                                                vesta costum pe comanda GlideR


 

Go to TOP