rever *   Costume la comanda: Cum comand?

Iată paşii pe care îi veţi urma pentru a vă crea un costum pe comandă, sacou, pantalon, palton, pardesiu ,cămaşă sau pantofi :


PASUL 1. STABILIREA  MĂSURILOR

Fiecare persoană este diferită. Dimensiunile, poziţia şi forma corpului influenţează felul în care arătaţi şi vă simţiţi când îmbrăcaţi un costum. După ce veţi îmbrăca costumul de probă ce şi ve potriveşte şi vă vom face modificările necesare, tiparul de bază va fi transformat obţinându-se în final un tipar UNIC ce va reflecta exact dimensiunile şi forma corpului dumneavoastră.

PASUL 2. ALEGEREA ŢESĂTURII ŞI A CĂPTUŞELII

Este foarte important de ştiut de la început care este scopul achiziţionării costumului:

Papioncostum business
Papioncostum casual
Papioncostum pentru serviciu
Papioncostum pentru o ocazie la care urmeaza să participaţi ca invitat (petrecere, nuntă, botez)
Papioncostum ceremonie

Contează foarte mult anotimpul şi condiţiile climaterice în care doriţi să purtaţi costumul.

În funcţie de cele de mai sus vă oferim posibilitatea să alegeţi ce articol de ţesătură se potriveşte cerinţelor dumneavoastră.

Astfel, veţi putea alege din mai mult de 150 de articole de ţesătură, din lâna cea mai fină calitate (lâna tip Super110s, Super120s, Super140s, combinaţie de lâna şi caşmir, etc.) produsă de binecunoscuta ţesătorie din Italia VITALE BARBERIS CANONICO.

PASUL 3. ALEGEREA MODELULUI

La costum veţi putea opta pentru un model de pantalon din cele 4 tipuri existente iar pentru sacou pentru unul din cele 20 de modele pe care vi le punem la dispoziţie. De asemenea pentru fiecare model în parte puteţi opta pentru numărul de nasturi, forma şi numărul buzunarelor, forma reverelor, numărul de şliţuri la spate, ce tipuri de tighele vizibile doriţi, numărul, forma şi culoarea aţei de la butonierele mânecilor şi multe alte detalii.

La pardesiu puteţi alege unul din cele două modele de bază pe care se pot efectua modificări ale aspectului general asemenea sacoului.

Pentru cămăşi puteţi opta pentru un tipar de bază mai strâmt (slim) sau unul tip clasic. În acelaşi timp, ca şi la costum, tiparul cămăşii va fi construit exact pe conformaţia dumneavoastră, lungimea pieptului, lungimea mânecilor, circumferinţa gâtului, a bustului şi a taliei , toate acestea vor urmări dimensiunile corpului D-vs. În plus, veţi putea alege forma gulerului, a manşetelor, a fentei, a culorilor de aţa şi a altor elemente distinctive ale cămăşii.

PASUL 4. SEMNAREA CONTRACTULUI SI PLATA AVANSULUI (50%)


Indiferent de model şi numărul de produse, comanda dumneavoastră va fi onorata în maxim 3 săptămâni de la semnarea contractului.

După prima comandă, fiecare client va avea păstrată propria fişă cu dimensiunile sale, astfel încât la o următoare vizită timpul necesar va fi mult mai scurt, practic doar pentru construirea unui nou model şi lansarea unei noi comenzi.

Pentru a stabili o programare sunaţi la unul din următoarele numere: 0767801224; 0744285023 sau 0213116530.

De asemenea ne puteţi trimite un e-mail la adresa: office@rever.ro

 

Go to TOP