rever *   Costume la comanda: 5 motive să alegi un costum pe comandă:

Papion 1. Costumul este unul numai pentru tine, se va potrivi exact cu măsurilor tale, fiind o piesă unicat ce poartă amprenta personalităţii proprietarului.

Papion 2. Haina este întotdeauna personalizată, costumele făcute la comandă poartă pe etichetă iniţialele proprietarului, iar alături găsim eticheta ţesăturii şi eventual eticheta casei care a realizat costumul. Personalizarea nu are limite dacă ne referim la modelistica.

Papion 3. Un alt atu al costumului la comandă este paleta largă de opţiuni în ceea ce priveşte ţesătura, un avantaj net superior faţă de oferta unui magazin de costume clasic. În timp ce într-un magazin găseşti doar câteva tipuri de ţesături pentru modelele expuse, în cazul unui serviciu la comandă, oferta este incomparabil mai mare, putând ajunge chiar şi la sute de variante de ţesături, deci imposibil să nu-ţi poţi satisface gusturile în materie vestimentară.

Papion 4. Eşti consiliat. Modelul îl alegi împreună cu un croitor şi poţi opta fie pentru un stil clasic fie pentru un costum cambrat, bineînţeles după măsurile tale. Ceea ce este foarte important, timpul alocat acestui proces de alegere îţi este strict dedicat ţie. Poţi opta pentru un costum la doi sau trei nasturi, poţi alege numărul şi poziţia şliţurilor, unul sau două şliţuri la spatele sacoului, poţi opta pentru numărul, tipul şi poziţionarea buzunarelor interioare şi multe altele.

Papion 5. Dacă nu ai reuşit să-ţi cumperi un costum din magazinele clasice pentru că măsură hainei nu a corespuns cu cea a pantalonilor, sau măsurile tale nu corespund cu cele aflate în vânzare fiind ori prea mari ori prea mici, atunci un costum la comandă va rezolva intodeuna această problemă. Optând pentru un costum făcut la comandă eliminăm definitiv orice risc privind nepotrivirea măsurilor.

 

Go to TOP